nieuws

Nieuwe directeur ISS Catering

Catering

De nieuwe directeur ISS Catering Services heet Ad van Dommelen. Hij is de opvolger van Ron Kas die directeur van het onderdeel Landscaping is geworden. Van Dommelen is geen onbekende in de cateringwereld.

Nieuwe directeur ISS Catering

Ad van Dommelen (foto) is onlangs in zijn nieuwe functie benoemd. Hij volgt Ron Kas op, die directeur Landscaping Services is geworden. Van Dommelen rapporteert aan Pieter van den Broek. Deze is als directeur van alle non-cleaning services eindverantwoordelijk voor de cateringtak van de facilitair dienstverlener uit Utrecht.

Oprichter Arbo-dienst

De functiewijziging van Van Dommelen (52) is onderdeel van de stoelendans bij ISS. De nieuwe directeur catering is sinds 2001 werkzaam bij ISS; hij was oprichter en manager van de eigen Arbodienst, Arbo Plus genaamd. Hij heeft zijn roots in de cateringbranche liggen, onder meer bij Sodexho.

Missie

Volgens ISS het ‘de missie van Ad van Dommelen om het unieke cateringconcept van ISS; ‘vernieuwend en verfrissend cateren’ verder te professionaliseren’. Het facilitybedrijf uit Utrecht zal daarnaast ruimschoots aandacht schenken aan het aspect gezonde voeding binnen de eigen bedrijfsrestaurants. ISS ziet deze missie ook als een maatschappelijke verantwoordelijkheid. ISS wil uitgroeien tot een top 5 speler op de cateringmarkt.

Reageer op dit artikel