nieuws

Nieuwe directeur ISS Catering Services

Catering

Facilitair dienstverlener ISS in Utrecht heeft een nieuwe directeur voor haar divisie Catering Services aangetrokken. Het gaat om een goede bekende van de foodservice-sector, namelijk Maarten Poels van Tempo Team.

Nieuwe directeur ISS Catering Services

Poels is vanwege onder meer Tempo Team’s Circle of Hospitality een goede bekende in de wereld van foodservice. Hierbij delen op regelmatige basis 25 decisionmakers uit de horeca- en cateringsector hun visie over gastvrijheid. Onlangs was Poels ook nog deelnemer aan de tweede Rondetafel Discussie van Misset Catering.

Op 12 mei start Poels als directeur ISS Catering Services. Die functie wordt momenteel ingevuld door algemeen directeur Gerard Brand. Begin dit jaar stelde ISS Ralph de Kleijn aan als commercieel directeur van de cateringdivisie.

Reageer op dit artikel