nieuws

Nieuwe directeur voor Avenance

Catering

Bartel Geleijnse is benoemd tot commercieel directeur bij Avenance Nederland. Hij wordt per 1 februari 2008 verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten van de cateraar. Geleijnse komt over van ROI Support.

Nieuwe directeur voor Avenance

De 43-jarige Bartel Geleijnse zit al lange tijd ‘in het vak’. Eerst in de horeca, later in de catering. Zo was hij directeur van Dishcovery (later opgegaan in Compass) en adjunct directeur bij defensiecateraar Paresto. Geleijnse is nu nog managing partner van adviesbureau ROI Support.

Paul Wortelboer, algemeen directeur van Avenance, is blij met de komst van Geleijnse. ‘Wij verwachten dat hij met zijn kennis en ervaring en sterke commerciële kwaliteiten in de veranderende cateringmarkt een grote bijdrage kan leveren aan onze ambitie om de beste cateraar te zijn’, aldus Wortelboer.

In een personeelsadvertentie in september gaf Avenance aan dat de ‘directeur humor moet hebben’. Avenance Nederland is onderdeel van het Franse Groupe Elior. Avenance beschikt over meer dan vierhonderd restaurants en behoort daarmee volgens eigen zeggen tot een van de toonaangevende cateraars van Nederland.

Reageer op dit artikel