nieuws

Nieuwe gerechten Amaison op eeuwfeest

Catering

De gasten van het eeuwfeest van Maison Van den Boer kunnen vrijdag de nieuwe gerechten van Amaison proeven. De delicatessenwinkel gaat die middag open en presenteert tijdens een walking dinner de gerechten uit de vijf menustijlen van Amaison.

Nieuwe gerechten Amaison op eeuwfeest

De traiteur aan de chique Van Baerlestraat brengt fine-dining-at-home. Het pand is ingericht door de gerenommeerde architect Rob Wagemans. Vrijdagmiddag a.s. is de opening van de eerste vestiging van Amaison. Volgens Maison Van den Boer is een dergelijke traiteur een logisch gevolg van de huidige trend dat steeds meer Nederlanders, met name in Amsterdam, behoefte hebben aan fine-dining-at-home, een gezonde leefstijl én een goede oplossing om tijd te besparen bij het bereiden van een gezonde maaltijd.

Wagemans, eigenaar van Concrete Architectural Associates: ‘Begin vorig jaar werd ik benaderd door Noud van den Boer en tijdens onze gesprekken over de kernwaarden van het bedrijf, kwam telkens het begrip huis terug. Dit gegeven hebben we vertaald naar een archetypisch symbool van een huisje (vierkant met puntdak) waarvan we een patroon hebben ontworpen dat overal in terugkomt.’

De opening is onderdeel van het feestprogramma van het 100-jarig bestaan van de bekende cateraar. Vanaf 16.00 uur worden zo’n 1500 genodigden ontvangen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Vanaf 18.30 uur gaat het avondprogramma van start dat zal worden gepresenteerd door Wendy van Dijk.

In de septembereditie van Misset Catering een achtergrondverhaal over 100 jaar Maison Van den Boer en een verslag van de festiviteiten. Op deze website ook een dossier over de jubilaris.

Reageer op dit artikel