Nieuwe handleiding voor bouw keukens en bedrijfsrestaurants

Nieuwe handleiding voor bouw keukens en bedrijfsrestaurants

Het bouwen en inrichten van keukens en bedrijfsrestaurants is in de loop der jaren steeds lastiger geworden. Dit door toedoen van een reeks wettelijke verplichtingen. De vernieuwde Handleiding Bouw en Inrichting keukens en bedrijfsrestaurants maakt veel duidelijk, aldus Veneca dat de handleiding uitgeeft.

Het scala aan wettelijke regelingen en richtlijnen op het gebied van het bedrijfsrestaurant is in de praktijk niet bij alle betrokkenen bekend. Als gevolg hiervan worden fouten bij de bouw en inrichting van keukens en restaurants gemaakt die later slechts met veel geld en moeite kunnen worden hersteld.

Met de vernieuwde handleiding worden dure fouten voorkomen en kan bij de bouw flink op tijd en kosten worden bespaard, meldt Veneca. De handleiding is ontwikkeld door Veneca en bestemd voor leden en niet-leden van de brancheorganisatie. De doelgroep van deze handleiding is iedereen die betrokken is bij de (ver)bouw of inrichting van een bedrijfsrestaurant.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.