nieuws

Nieuwe Horecarelatiedagen ook voor catering

Catering

Er staan nieuwe Horecarelatiedagen op het programma. Na edities in Hardenberg en Rijswijk is nu Gorinchem op 16, 17 en 18 oktober a.s. aan de beurt voor dit bijzondere beursconcept. Die overigens ook zeer geschikt is voor cateraars.

Nieuwe Horecarelatiedagen ook voor catering

De Horecarelatiedagen zijn zo bijzonder omdat de unieke full-service-formule toegepast. Deze houdt in dat de exposant één bedrag betaalt voor een geheel verzorgde beursdeelname. De standbouw, vloerbedekking, standhoudersbadges en catering voor zowel exposanten als bezoekers zijn geheel verzorgd. De uitnodigingsservice zorgt ervoor dat de gasten persoonlijk door het exposerende bedrijf worden uitgenodigd (inclusief verzending van VIP relatiekaarten). Tevens kunnen zowel exposant als bezoeker gebruik maken van de gratis parkeerfaciliteiten van, in dit geval, de Evenementenhal Gorinchem.

De driedaagse Horeca Relatiedagen zijn hét trefpunt waar ondernemers en relaties in de horeca-, recreatie, catering- en zorginstellingenbranche elkaar kunnen ontmoeten. De exposanten op de Horeca Relatiedagen bestaan uit een breed scala toeleveranciers binnen de bovengenoemde branches. Op maandag 16 en dinsdag 17 oktober is de beursvloer van 13.00 tot 21.00 uur geopend op woensdag 18 oktober tot 18.00 uur.

Reageer op dit artikel