nieuws

Nieuwe opleiding manager partycatering

Catering

De Afdeling Horeca van De Rooi Pannen in Breda introduceert een opleiding tot (party)cateringmanager. Naar eigen zeggen is de school daarmee de eerste in het land. De opleiding start volgend jaar augustus.

Nieuwe opleiding manager partycatering

Het gaat om een zogeheten vierjarige niveau 4 opleiding. Het karakter is sterk praktijkgericht. ‘Het beroep van (party)cateraar is veelzijdig en bijzonder dynamisch en deze kenmerken komen in de opleiding volop tot uitdrukking’, meldt de Rooi Pannen in Breda enthousiast. ‘Er zal aandacht worden besteed aan keuken- en restauranttechnieken, logistieke kennis en organisatorische vaardigheden’.

Ook besteedt de opleiding ruim aandacht aan ‘het creëren van sfeer’. inrichting, licht en geluid wordt als een belangrijk onderdeel gezien. ‘Verder wordt gewerkt aan het ontwikkelen van een behoorlijke dosis mensenkennis’.

De Rooi Pannen is voor deze nieuwe opleiding op zoek naar ‘jonge mensen die energiek, ondernemend, flexibel en creatief zijn. Daarbij zijn het improvisatie- en organisatietalenten die als echte teamplayers kunnen functioneren. Tijdens de open dag in de vestiging Breda op 23 januari 2011 wordt de opleiding ruimschoots belicht.

Meer party- en eventcatering:

Reageer op dit artikel