nieuws

Nieuwe patisserietraiteur laat buurt gratis proeven

Catering

Kom drinken, eten en proeven en stel vast wat wij te bieden hebben. Dat zou de slogan kunnen zijn van Opera Prima, een nieuwe patisserietraiteur met Mediterraanse invloeden aan de Kinkerstraat 228 in Amsterdam.

Nieuwe patisserietraiteur laat buurt gratis proeven

Opera Prima opent zaterdag 14 januari haar deuren ten behoeve van een nieuwjaars- en openingsborrel om de buurt kennis te laten maken met het aanbod. Bezoekers kunnen van 16.00 tot 19.00 uur genieten van een Argentijnse wijnproeverij. En zo zijn er meer activiteiten. Iedereen is welkom.

Het nieuwe bedrijf combineert een mengelmoes van Spaanse, Italiaanse, Zuid-Amerikaanse en Franse delicatessen. De winkel is geopend door de Nederlands/Spaanse eigenaar Armando Sacksioni en de Italiaanse/Argentijnse Deborah Manassero.

Opera Prima is patisserie, traiteur en cateraar. Armando Sacksioni en Deborah Manassero ontmoetten elkaar in Spanje. Na enkele jaren samen gekookt en gebakken te hebben, besloten zij naar Nederland te verhuizen en een patisserietraiteur in Amsterdam te openen.

Reageer op dit artikel