nieuws

Nieuwe structuur Van den Boer Groep

Catering

Bij de Koninklijke Van den Boer Groep is een wijziging in de organisatiestructuur doorgevoerd. Noud van den Boer zal als CEO inhoud geven aan de strategie van de Groep. Er worden hoge verwachtingen voor 2007 uitgesproken.

Nieuwe structuur Van den Boer Groep

Bij de Koninklijke Van den Boer Groep, bekend van de ‘brands’ Maison Van den Boer en Martinair Partyservice, wordt Jacques Laumans CFO (Chief Financial Officer). Jeroen Enzerink is benoemd tot algemeen directeur van Maison van den Boer BV.

Omzet naar 90 miljoen euro
De Van den Boer Groep organiseert en verzorgt corporate, private en public events. In 2006 behaalde de groep een omzet van 75 miljoen euro. Zij verwacht in 2007 te groeien naar een omzet van circa 90 miljoen euro. De Groep heeft in totaal 750 medewerkers en 300 flexmedewerkers in dienst.

Reageer op dit artikel