nieuws

Nieuwe website Pensioenfonds Horeca & Catering

Catering

Het Pensioenfonds Horeca en Catering heeft een nieuwe website. Op de site wordt de vaak complexe pensioenmaterie in eenvoudige taal uitgelegd. Ook worden korte video’s en andere multimediale mogelijkheden gebruikt voor extra uitleg.

Nieuwe website Pensioenfonds Horeca & Catering

Het Pensioenfonds Horeca en Catering wil een pensioenuitvoerder zijn die op een heldere en toegankelijke manier vertelt hoe het zit. ‘Onze nieuwe website, www.phenc.nl, is in lijn met wat we willen,’ zegt directeur Paul Braams.

‘Geen moeilijke taal, maar zo goed mogelijk inspelen op de vragen van de klant.’ Op de site draait bijvoorbeeld een filmpje waarin in iets meer dan 4,5 minuten duidelijk wordt uitgelegd wat pensioen eigenlijk is.

Als toelichting op brieven die leden van het pensioenfonds ontvangen, staan er ook wizards – digitale stappenplannen – op de site.

Reageer op dit artikel