nieuws

Nieuwe Werken Werkt Jaarprijs uitgereikt aan Hutten Catering

Catering

Hutten Catering heeft de ‘Nieuwe Werken Werkt Jaarprijs’ gewonnen. Deze is toegekend door Stichting Het Nieuwe Werken. Het is een aanmoedigingsprijs bedoeld om organisaties die publiekelijk hun medewerkers aan het woord hebben gelaten te stimuleren. De prijs is bestemd voor die organisatie die het meest met de resultaten uit de zogenaamde ‘Nieuwe Werken Meter’ heeft gedaan.

Nieuwe Werken Werkt Jaarprijs uitgereikt aan Hutten Catering

Het Nieuwe Werken Werkt Certificaat is behalve aan Hutten Catering toegekend aan Swung House, GGZ Noord-Holland Noord, Strict en Gispen. ‘Deze bedrijven zijn de voorhoede, zij breken een lans voor transparantie en Het Nieuwe Werken, door de daad bij het woord te voegen’, aldus de stichting.

Hutten Catering won dankzij de ‘eigenwijze visie’ op de benadering van ‘samenwerkers’ en de manier waarop ze op ‘creatieve en innoverende’ wijze inhoud hebben gegeven aan goed werkgeverschap. De Nieuwe Werken Meter is een online meetinstrument waarmee, vanuit het perspectief van de werknemer, inzichtelijk wordt gemaakt hoe medewerkers tegenover Het Nieuwe Werken binnen de organisatie staan en of de geboden faciliteiten daarbij aansluiten.

Hierbij wordt gelet op de mate waarin de mens centraal staat, er kennis gedeeld wordt en er plaats- en tijdonafhankelijk gewerkt wordt. De uitkomst van de meting wordt gepresenteerd in de vorm van een rapport met de belangrijkste bevindingen en aanbevelingen van de verschillende expertisepartners waar de stichting mee samen werkt.

Reageer op dit artikel