nieuws

Nike start met sportieve cateringconcepten

Catering

In het kantoor van Nike Europe, Middle East and Africa in Hilversum zijn twee ‘sportieve’ cateringconcepten gelanceerd: Centercourt en sportcafé.

Nike start met sportieve cateringconcepten

Centercourt is een zelfbedieningsconcept afgestemd op de sportieve medewerker. Het fungeert als bedrijfsrestaurant ten behoeve van de lunch, met onder andere een pizzacorner en een rotisserie. Een deel van de uitgifte is de hele dag geopend. Medewerkers kunnen er terecht voor ontbijt, grab & go en diner.

Daarnaast is een sportcafé ontwikkeld, waar de gast terechtkan voor á-la-cartegerechten en evenementen, zo meldt Vijverborgh, dat als conceptontwikkelaar betrokken was. Daarnaast was het bedrijf verantwoordelijk voor lay-out en techniek en ontwerp van de uitgifte.

Reageer op dit artikel