nieuws

Northcote verkoopt cateringtak aan eigen directeur

Catering

Het Engelse horecabedrijf Northcote Group, onder meer eigenaar van sterrestaurant Northcote Manor in Blackburn en pubketen Ribble Valley Inns, verkoopt de cateringactiviteiten aan één van de directeuren.

Northcote verkoopt cateringtak aan eigen directeur

Martin Jones, de huidige directeur van cateringdochter Northcote Offsite, koopt de activiteiten uit en zal verder gaan onder de naam With a Twist, meldt Caterer.

Met de verkoop is ook het stadioncateringcontract met voetbalclub Blackburn Rovers gemoeid, dat nog tot 2013 loopt.

Voornaamste reden voor de verkoop is dat Northcote Group zich meer wil richten op de kernactiviteiten: het restaurant en de pubs. Northcote Manor is recent flink verbouwd, daarnaast staan een aantal nieuwe Ribble Vally Inns op de planning.

Reageer op dit artikel