nieuws

Omzetexplosie zorgt voor anticyclische groei Prorest

Catering

Prorest groeit dit jaar sterk, terwijl veel collega’s het met minder moeten doen. De forse omzetgroei van de cateringdochter van Facilicom Services Groep loopt op tot 20 procent, de jaaromzet komt op ruim 40 miljoen euro.

Omzetexplosie zorgt voor anticyclische groei Prorest

Dat zegt commercieel directeur Casper van het Hof (foto) van Prorest in een interview met Misset Catering. In de komende editie is een uitgebreid verhaal te lezen over deze ‘stijger met stip’ in cateringland.

De groei heeft vooral te maken met het door ‘moeder’ Facilicom verwerven van multiservice contracten en maincontracting. Ofwel de verzorging van meerdere diensten bij een opdrachtgever.

Anticyclisch

Prorest lift mee op deze contracten en gaat met de overige Facilicom-dochters als Gom (schoonmaak) en Trigion (beveiliging) samen aan de slag.

‘Wij kenden een explosieve, anticyclische groei op het gebied van maincontracting en multiservice overeenkomsten’, aldus Prorest’s commercieel directeur Casper van het Hof. ‘En de verwachting is dat deze ontwikkeling doorzet.’

Reageer op dit artikel