nieuws

Ook Award voor mini-bedrijfsrestaurant

Catering

Een soort mini-bedrijfsrestaurant heeft de Misset Catering Award in de categorie Beste Productintroductie Non-Food in de wacht gesleept. De Caterer van Meal Company is ‘een serieuze concurrent van cateringdame of – heer op locatie’.

Ook Award voor mini-bedrijfsrestaurant

De Caterer is een apparaat om 24 uur per dag en zeven dagen per week in plaats van of naast een bemand bedrijfsrestaurant een volledig assortiment voedingsproducten te verkopen. De machine kan honderden producten herbergen. Een soort mini-bedrijfsrestaurant dus.

De reuze automaat maakt een indrukwekkende opmars in de bedrijfsrestauratieve voorzieningen en wordt telkens verbeterd. De Caterer kan gekocht of geleased worden.

De Caterer had twee tegenstrevers; Fano-Box Verpakking, de ruimtebesparende verpakking voor maaltijdsalades van Fano Fine Food en de Optivend High Speed. Een koffiemachine die snelheid aan kwaliteit koppelt.

Meer nieuwsberichten over de Misset Catering Awards:

Reageer op dit artikel