nieuws

Ook MSC voor SAB Catering

Catering

SAB Catering heeft vorige week als tweede cateraar in Nederland het MSC certificaat gekregen voor duurzame vis. SAB mag nu in haar bedrijfsrestaurants vis verkopen met MSC keurmerk. Hiermee worden duurzame visserijpraktijken ondersteund.

Ook MSC voor SAB Catering

SAB is gestart met twee MSC-gecertificeerde locaties en wil MSC verder doorvoeren in daarvoor geschikte locaties. André Lugtigheid, manager kwaliteit bij SAB: ‘Het moet wel bij onze klanten passen. We gaan het niet overal inzetten.

Bedrijfsrestaurant

We zijn gestart met MSC vis in de bedrijfsrestaurants bij onze klanten Wereld Natuur Fonds in Zeist en bij Staatsbosbeheer in Driebergen. Door hen wordt het gedragen.’

De managers op locatie worden opgeleid in het omgaan met MSC-vis.

In april ontving Sodexo als eerste cateraar in Nederland het MSC certificaat.

Reageer op dit artikel