nieuws

Ook restaurant Maison van den Boer

Catering

Na het nieuws over de eigen winkel, het eigen bier én de overname van Martinair Partyservice staat Maison van den Boer weer volop in de spotlights. Het familiebedrijf uit Veghel heeft eigen restaurant aan de Gaasperplas in Amsterdam 1 juli geopend.

Ook restaurant Maison van den Boer

Het restaurant heet Together en is tijdelijk geopend, tot 1 oktober. Het seizoensrestaurant is een initiatief van Maison van den Boer en enkele bekende Amsterdamse kunstenaars (o.a. video-artist Micha Klein). Zij hebben hun krachten gebundeld in het bedrijf Creative Leisure Company. Onlangs werd overeenstemming bereikt met de beheerder van het gebied rond de Gaasperplas, Groengebied Amstelland. Het stadsdeel Zuidoost was vervolgens snel met het regelen van een bouwvergunning voor de tijdelijke horecalocatie.

Het stadsdeel is blij met het seizoensrestaurant: ‘Het is geweldig dat dit jaar een marktpartij ons initiatief van vorig jaar heeft overgenomen. Een van de mooiste recreatiegebieden van Amsterdam is daardoor deze zomer verzekerd van een prima horecavoorziening. De goede keuken van Maison van den Boer en de creatieve programmering, maken dit een aanwinst voor ons stadsdeel.’

Maison van den Boer en de kunstenaars willen zich richten op zowel buurtbewoners als mensen uit de regio. Dat moet gaan gebeuren met vriendelijk geprijsde lunches en diners en evenementen als modeshows en klassieke concerten. Naar verwachting zal het vorige week geïntroduceerde Maison-bier in de rode aluminiumfles ook geserveerd worden.

Reageer op dit artikel