nieuws

Oseven caterde 50.000 gasten tennistoernooi

Catering

Cateraar Oseven heeft 50.000 bezoekers voorzien van eten en drinken tijdens het ABN Amro Tennis Tournament 2009 in Rotterdam. De cateraar kijkt terug op een geslaagde cateringklus.

Oseven caterde 50.000 gasten tennistoernooi

Dat meldt algemeen directeur Erwin Verschoor van Oseven. ‘Ik kan niet naders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben over het verloop van het evenement. Op papier stond het geheel vernieuwde concept voor het VIP-dorp netjes uitgewerkt, maar het blijft natuurlijk spannend hoe dat in de praktijk vorm krijgt’.

Tijdens het tennistoernooi hebben 50.000 bezoekers gegeten en gedronken in de totaal vernieuwde restaurants en bars. Oseven laat weten dat de klanttevredenheid hoog was. Meer dan driekwart van de bezoekers is van mening dat het VIP-dorp verbeterd is, meldt Oseven.

Reageer op dit artikel