nieuws

Oseven en Den Blijker starten cateringbedrijf

Catering

Herman den Blijker gaat samen met partycateraar Oseven een nieuw cateringbedrijf opzetten. Den Blijker Proof, zoals de cateringpoot van Den Blijker gaat heten en voor vijftig procent eigendom is van De Engel Groep, gaat zich richten op hoogstaande catering.

Oseven en Den Blijker starten cateringbedrijf

Dat staat te lezen in de speciale jubileumkrant van Koninklijke Horeca Nederland (KHN), gemaakt door De Telegraaf. De speciale krant zat afgelopen zaterdag bijgesloten bij de regulaire editie.

Daarin zegt zakenpartner David Crouwel dat De Engel Groep doorgaat met de catering in het Theaterfabriek, wat eerder uitliep op een fiasco. De catering samen met leverancier van horecapersoneel Cum Laude en cateraar Bon Bon liep binnen enkele weken al stuk.

‘We gaan door met een nieuwe partner waar we al veel vaker mee samenwerkten. Er komt een nieuw bedrijf, Den Blijker Proof geheten, puur voor hoogstaande catering. Den Blijker Proof wordt voor vijftig procent eigendom van Engel Groep en vijftig procent van partycateraar Oseven, voorheen Martinair partyservice en nu eigendom van Koninklijke Van den Boer Groep’.

Reageer op dit artikel