nieuws

Oseven en Gelredome verlengen samenwerking

Catering

De samenwerking tussen Oseven, happening and food en GelreDome is met drie jaar verlengd. De directeuren Jasper van Amstel (GelreDome) en Erwin Verschoor (Oseven, happening and food) ondertekenden afgelopen zaterdag de overeenkomst.

Oseven en Gelredome verlengen samenwerking

Sinds de opening van GelreDome in 1998 werken beide partijen nauw samen. Zowel tijdens de voetbalwedstrijden en evenementen als tijdens congressen en vergaderingen verzorgt Oseven de VIP & Business catering in de diverse skyboxen en banquetingzalen.

Recentelijk nog hebben GelreDome en Oseven de handen ineengeslagen om de banquetingzalen te moderniseren en nog beter aan te laten sluiten bij de wensen van de bezoekers. ‘Wij zijn erg blij dat onze samenwerking ook deze keer weer wordt bekroond met een contractverlenging’, aldus Erwin Verschoor.

Reageer op dit artikel