nieuws

Oseven preferred cateraar in terminal A’dam

Catering

Passenger Terminal Amsterdam (PTA) en partycateraar Oseven hebben hun samenwerking voor vijf jaar verlengd. Dat houdt in dat Oseven huurder is van het Meeting & Congrescentrum in de terminal, en één van de twee preferred cateraars.

Oseven preferred cateraar in terminal A’dam

De Passenger Terminal Amsterdam is een centraal gelegen evenementenlocatie en cruise terminal aan het Amsterdamse IJ. Het centrum bestaat uit tien zalen, een main deck, promenade deck en panorama deck.

‘Een unieke ontmoetingsplek voor een spectaculair evenement of om eens out of the box te brainstormen’, noemt Erwin Verschoor, Algemeen Directeur Oseven het.

Sinds de terminal in 2000 opende is Oseven de culinaire partner van de evenementenlocatie. De contractondertekening is op feestelijke wijze gevierd door de medewerkers van PTA en Oseven. PTA viert in november ook haar tienjarig jubileum.

Reageer op dit artikel