nieuws

Oseven: ‘Prima relatie met The Entertainment Group

Catering

Cateraar Oseven voert ‘gewoon’ haar hospitality-activiteiten uit tijdens de concertreeks Symphonica in Rosso in de Arnhemse Gelredome komend weekend. Door het failissement van organisator The Entertainment Group (TEG) dreigde ‘Symphonica’ niet door te gaan. Volgens Oseven heeft TEG zich altijd aan de betalingsverplichtingen gehouden.

Oseven: ‘Prima relatie met The Entertainment Group

Oseven heeft vaak zaken gedaan met het bedrijf van zanger Marco Borsato, The Entertainment Group (TEG). Zo verzorgde het dochterbedrijf van de Koninklijke Van den Boer Groep de VIP-catering tijdens de Wit Licht-concertreeks van Marco Borsato in Gelredome. Als ook hospitality-arrangementen tijdens de voorgaande Symphonica in Rosso concerten in de Arnhemse evenementenlocatie.

De komende Symphonica-optredens met Diana Ross gaan ‘gewoon’ door. Al hing dat vanwege het failissement van TEG aan een zijden draadje. Borsato met er een reddingsactie zelf voor dat het door gaat. Wel is het concert van zondag 18 oktober geschrapt. Nu treedt La Ross op vrijdag 16 en zaterdag 17 oktober op. Oseven mag wederom de VIP-catering verzorgen.

Verplichtingen

Oseven-directeur Erwin Verschoor kan helaas niet antwoorden op vragen als ‘Zijn jullie schuldeiser van TEG?’, ‘Zo ja, om welk bedrag gaat dit?’ en ‘Welke nadelen hebben jullie (nog meer) ondervonden van het faillissement van TEG?’. Verschoor: ‘In ons bedrijf is het de policy dat ik geen mededelingen doe over inhoudelijke deals met klanten.’

Wat Verschoor wel kwijt wil? ‘We hebben een meer dan prima relatie met deze club. In het verleden heeft men zich naar ons toe altijd keurig aan alle verplichtingen gehouden. Wij hanteren een scherp debiteuren beleid, en dat beleid is ook van toepassing op de afgesproken projecten.’

Drama

Verschoor is erg begaan met het lot van TEG. ‘Het faillissement is een groot drama voor de direct betrokken, dus alle mensen die op welke wijze dan ook gewerkt hebben bij of met TEG. Ik ken een aantal van hen en zij hebben zich altijd met ziel en zaligheid ingezet. Ook voor de diverse partners (waaronder wijzelf) is het zuur dat een bedrijf waar je een intensieve samenwerking mee opbouwt het niet redt.’

‘We merken er natuurlijk wel iets van. Het is lang heel erg spannend geweest of de concert reeks door zou gaan. Ik ben heel erg blij dat Marco Borsato en een aantal mensen uit zijn nabijheid deze oplossing (benefietconcerten op 20 en 21 oktober, HS) bedacht hebben. Het publiek dat al een kaartje gekocht had, krijgt waar voor zijn geld. Wij kunnen onze activiteiten tijdens de concerten van Diana Ross gelukkig ook uitvoeren.’

Meer partycatering nieuws:

Reageer op dit artikel