nieuws

Overname Aramark door topman rond

Catering

De overname van de grote Amerikaanse cateraar Aramark door eigen CEO Joseph Neubauer (foto) en investeerders is rond. Ook 250 senior-managers ondersteunden de management buy-out.

Overname Aramark door topman rond

De overname werd door Neubauer in augustus vorig jaar aangekondigd. De management buy out van de CEO en investeerders als J.P Morgan Partners en CCMP Capital vertegenwoordigt een waarde van 8,3 miljard dollar (ruim 6 miljard euro). Aandeelhouders krijgen 33,80 dollar uitbetaald. De koerswaarde is sinds 26 januari niet meer aan de New York Stock Exchange geregistreerd.

Neubauer bedankt medewerkers

„Ik ben in het bijzonder mijn medewerkers voor hun ondersteuning dankbaar. Zij hebben vele jaren lang hard voor onze uitstekende performance en dat geldt ook voor onze senior managers’, aldus Neubauer. ‘Deze transactie opent een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Aramark. Door de nieuwe structuur wordt de potentie van de onderneming benut.’

Reageer op dit artikel