nieuws

Padua wil vers gaan koken

Catering

De kwaliteit van kant-en-klare producten is enorm toegenomen, maar toch gaat er niets boven vers. Daarom willen ze in zorgcentrum Padua te Tilburg weer vers gaan koken. ‘Over twee jaar wil ik dat alle producten hier vers binnen komen’, aldus Kees Theeuwes, directeur van Padua, Den Herdgang en De Bijsterstede, locaties van De Wever in Tilburg.

Padua wil vers gaan koken

De directeur deed zijn uitspraak tijdens de eerste bijeenkomst van ZorgGilde. Deze vond plaats in Padua. De productiekeukens op de locaties van de Wever zijn allemaal gesloten. Front office systemen en restaurants kwamen daarvoor in de plaats.

Op dit moment komen veel producten kant-en-klaar binnen. Daarnaast wordt er ook vers gekookt. Theeuwes: ‘Dat gaan we dus uitbreiden. We beschikken over combisteamers waarmee we biefstukken en zalm in 50 seconden kunnen bereiden. Die apparatuur kunnen we uitstekend toepassen in onze à la carte restaurants.’

Reageer op dit artikel