nieuws

Partners ondersteunen jubileum partycateraar

Catering

Cuisine on tour/SGS catering Services bestaat alweer 15 jaar. Het partycateringbedrijf uit Montfoort vierde dat op gepaste wijze met medewerkers en relaties. Bijzonder was de samenwerking met de partners.

Partners ondersteunen jubileum partycateraar

Partners als Trends for rent, Barsupport en Maître Personnel boden hun diensten aan om het jubileumfeest van Cuisine on tour/SGS Catering Services mogelijk te maken.

De party voor 150 gasten op het eigen bedrijfsterrein werd opgeluisterd door enkele Oranjebabes (zie foto), maar dan zonder de veelbesproken Dutch Dress. Het partycateringbedrijf kijkt alweer uit naar de volgende mijlpaal: ‘Op naar de volgende tien jaar!’Zie ook: ‘Financiële ramp raakt Griekse partycateraar zeer’

Meer event- en partycatering:

Reageer op dit artikel