nieuws

Partycateraar betrokken bij ‘kookbattle

Catering

De culinaire medewerkers van Cuisine on tour/SGS kan er weer helemaal tegenaan. De partycateraar uit Montfoort organiseerde samen met personeelsbureau Maître Personnel een zogeheten ‘kookbattle’. De witte brigade is getraind en geïnspireerd. (inclusief video)

Partycateraar betrokken bij ‘kookbattle

De culinaire medewerkerspool van Cuisine on tour/SGS bestaat uit 20 man (m/v) en die deden allen mee aan de kookbattle. Er werden verschillende disciplines afgewerkt waarbij werd gelet op creativiteit, teamspirit, communicatie (met de gast) en uiteraard de vakkennis van de deelnemers.

‘De training in de vorm van een kookbattle combineert de theorie met de werkvloer waardoor Cuisine on tour in een relatief korte periode de mogelijkheid krijgt de medewerkers te trainen en te beoordelen om ze vervolgens op naam uit te kunnen vragen’, aldus Ernst Hoogenboom, eigenaar van Maître Personnel.

Bekijk hier het filmpje van de kookbattle.

Meer party- en eventcatering:

Reageer op dit artikel