nieuws

Partycateraar De Preuverie vraagt faillissement aan

Catering

Partycatering en -verzorging De Preuverie uit Barneveld heeft zijn faillissement
aangevraagd. Dat heeft eigenaar Ben Docter bevestigd tegenover de Barneveldse Krant.

Partycateraar De Preuverie vraagt faillissement aan

Op het hoe en waarom wilde hij niet ingaan. De Preuverie verzorgde onder meer de catering in Hoeve Sparrendam in Hoevelaken. Op diverse locaties zijn op last van de deurwaarder bezittingen weggehaald, zo meldt de Barneveldse Krant.

Voor velen zal de aanvraag onverwachts komen. Op de site van De Preuverie laten verschillende opdrachtgevers weten dat ze zeer tevreden zijn over de prestaties van de cateraar.

De Preuverie meldt op haar site gebruik te maken van streekproducten die op biologische wijze zijn geproduceerd. ‘Op de Veluwe zijn talloze bedrijven te vinden met (h)eerlijke producten. Wij kopen ze graag voor u in. Boerenkaas, geitenkaas, gerookte zalm, ecologisch kalfsvlees en wild zijn hiervan slechts enkele voorbeelden’, zo meldt de cateraar.

Reageer op dit artikel