nieuws

Partycateraar in de autoracerij

Catering

Partycateraar Taat & Friends is in de autoracerij gestapt. Er werd onlangs een langdurig contract gesloten met het Nederlandse autobedrijf Westfield. De cateraar uit Noordwijkerhout geeft een jonge coureur de kans zich te bewijzen.

Partycateraar in de autoracerij

Taat & Friends heeft de 24-jarige Kevin Veltman als coureur in dienst genomen. Dat gebeurde nadat hij onlangs had overtuigd in de eerste race in de racewagen van de cateraar. Veltman reed op circuit Zandvoort van de 47e naar de vierde positie.

Na deze race voor de TopGear Westfield Cup besloot de cateraar Veltman een kans te geven door hem alle wedstrijden van de deze racecompetitie in de Taat & Friends Westfield te laten rijden. De volgende strijd barst los op vrijdag 16 oktober op Zandvoort.

Meer partycatering nieuws:

Reageer op dit artikel