nieuws

Partycateraar komt met ‘mondiaal belevingsconcept

Catering

Een keur aan kleur en geur van ambachtelijke bereidingen uit diverse windstreken. Dat staat centraal bij het nieuwe mondiale belevingsconcept van partycateraar Cuisine on tour/SGS Catering Services.

Partycateraar komt met ‘mondiaal belevingsconcept

Het concept werd gepresenteerd tijdens twee onlangs gehouden grote partijen in Ahoy, namelijk 100 Jaar Boskalis (2500 gasten) en 75 jaar BDO (3000 gasten).

Opvallend was de betrokkenheid van kleine ondernemers van restaurants en snackconcepten. ‘Veel lof was er in termen van voldoende en onderscheidend eten, originele en kwalitatieve smaken, snelle uitgifte en mooie presentaties’, vertelt Daphne van Schijndel van Cuisine on tour/SGS Catering Services.

Vanaf 32 en respectievelijk 40 foodunits konden de gasten de gehele avond genieten van exclusief, exotisch en eigentijds streetfood in de vorm van proeverijen. Opdrachtgever Fijnevent gaf de partycateraar hoge cijfers voor de uitvoering.

Meer partycatering:

Reageer op dit artikel