nieuws

Partycateraar na brand alweer operationeel

Catering

Hoewel de restanten van het bedrijf nog aan het nasmeulen zijn, is Partyservice Nederland in Oude Tonge enkele dagen na een brand alweer operationeel. Het complex van de cateraar werd totaal verwoest.

Partycateraar na brand alweer operationeel

De brand begon vorige week donderdagnacht in een naburig pand van Partyservice Nederland in het Zuid-Hollandse Oude Tonge. De vlammen sloegen over waarna hoofdkantoor, culinair centrum en opslagloods totaal verwoest werden.

‘Net als al het personeel ben ook ik verbijsterd’, aldus directeur Johan van der Linde in een nieuwsbrief. ‘Veel tijd om er over na te denken hebben we niet gehad, want alle feesten, evenementen en partijen zullen gewoon doorgang vinden.’

‘Wij gaan onverminderd door, ook alle party’s, leveringen en vaarten op ons schip De Ameland zullen gewoon doorgang vinden. Gelukkig hebben we diverse locaties met voldoende faciliteiten en we zijn al druk bezig deze uit te breiden zodat onze klanten er niets van zullen merken.’

Van der Linde geeft aan druk te zijn met de uitbreiding van de productiekeukens in Oude Tonge en Rotterdam. Oo het tijdelijk kantoor is operationeel en de emailadressen en telefoonnummer zijn weer actief. ‘Alle feesten en partijen gaan gegarandeerd door.’

Reageer op dit artikel