nieuws

Partycateraar trekt zich terug uit Awards

Catering

Eén van de tien deelnemers aan de tweede ronde van de Misset Catering Awards categorie Partycatering heeft zich terug getrokken. Het gaat om Oseven, die zich via een brief van directeur Erwin Verschoor heeft afgemeld.

Partycateraar trekt zich terug uit Awards

Onlangs maakten Misset Catering en zusterblad FZ de genomineerden voor de prestigieuze strijd bekend. Dat gebeurde op basis van de lijsten van event- en organisatiebureaus met hun favoriete cateraars. Oseven hoorde ook bij de ‘beste tien’. Nu heeft het bedrijf, onderdeel van de Koninklijke Van den Boer Groep, besloten zich terug te trekken. In een brief gaat directeur Erwin Verschoor op het hoe en waarom.

‘Allereerst wil ik je hartelijk danken voor deze nominatie. Het feit dat wij deze selectie te danken hebben aan de keuze van veel organisatiebureaus, geeft dit extra glans!’Toch hebben wij na rijp intern beraad besloten dat wij ons terug willen trekken uit de verkiezing. De belangrijkste reden hiervoor is dat wij in deze fase onze tijd, aandacht en energie aan de markt en onze klanten willen besteden.’

Verschoor geeft ook nog andere redenen aan. ‘Een competitie als deze, vooral in de nieuwe opzet, is zeer interessant, maar past niet in onze marketing strategie. Wij willen onze (potentiële) klanten graag persoonlijk overtuigen van onze toegevoegde waarde. Zij verdienen het om de volle aandacht te krijgen en dat doen wij het liefst enigszins bescheiden en dienstbaar.’

Reageer op dit artikel