nieuws

Partycateraar zet zich in etalage

Catering

Het partycateringbedrijf Golden Apple in Nijmegen zoekt overnamekandidaten. Golden Apple catering & organisatie bestaat dit jaar 25 jaar, maar de eigenaren Berdien en Vincent Oostvogel zoeken een opvolger om het bedrijf over te nemen.

Partycateraar zet zich in etalage

Golden Apple catering & organisatie bestaat op 1 september a.s. 25 jaar. De partycateraar uit Nijmegen heeft als specialiteit de wereldkeuken, bijvoorbeeld de 35 landenbuffetten. Ook tapas is een specialiteit. Hiermee heeft Golden Apple de laatste jaren bedrijven en particulieren door heel Nederland bediend. Inclusief onder meer tenten, muziek en inrichting.

Na 25 jaar zoeken de eigenaren Berdien en Vincent Oostvogel een opvolger, of opvolgers om hun bedrijf over te nemen. ‘Inclusief de grootkeuken in Nijmegen met magazijn en garages wordt het een nieuwe uitdaging voor een collega of starter’, aldus het ondernemerspaar. Meer informatie via de website van Golden Apple.

Reageer op dit artikel