nieuws

Prorest adviseert eigen beheer restaurants

Catering

Een contractcateraar die een onderneming helpt om haar personeelsrestaurant in eigen beheer te exploiteren. Die service biedt Prorest sinds kort. Er is zelfs een speciale discipline van gemaakt; Projectadvisering.

Prorest adviseert eigen beheer restaurants

‘Veel bedrijven beheren nog zelf hun restaurant. Maar ook die restaurants willen efficiënt werken en voldoen aan alle kwaliteitseisen’, legt Prorest in haar eigen magazine Smakelijk! uit.

De afdeling Kwaliteitszorg is betrokken bij de opstart van elke nieuwe locatie, controleert alle bestaande bedrijfsrestaurants voortdurend op onder meer voedselveiligheid en kwaliteit en helpt cateringteams bij het steeds verder verbeteren van de prestaties.

Volgens Prorest (de cateringdochter van facilitair dienstverlener Facilicom) is het uniek dat zij hun expertise beschikbaar stelt aan bedrijven.

Reageer op dit artikel