nieuws

PSV breekt met Maison Van den Boer

Catering

Voetbalkampioen PSV heeft het contract met topcateraar Maison Van den Boer gedeeltelijk beëindigd. De Eindhovense voetbalclub wil zelf een cateringlabel in de markt zetten. Maison van den Boer blijft wel VIP-catering en exploitant in het stadion.

PSV breekt met Maison Van den Boer

Dat laat stadionmanager Tom Ploegsma van PSV weten in het Brabants Dagblad. ‘Ze zijn waarschijnlijk de beste van Nederland. Maar wij wilden een eigen label in de markt zetten’, aldus Ploegsma.

De versnaperingen in het Philips Stadion worden voortaan verkocht onder de noemer Fan Tasty! PSV heeft daarvoor een contract gesloten met een Belgisch-Nederlands bedrijf.

Muntjes

Naast een nieuwe cateraar is het voor stadionbezoekers ook nieuw om hun versnaperingen met muntjes te betalen. PSV hoopt zo de bezoekers sneller te kunnen helpen. Vooral in de pauze van een wedstrijd heerst er een topdrukte bij de verkooppunten.

Ploegsma: ‘We moeten tijdens de pauzes hier in een kwartier tijd 35.000 mensen bedienen. Dan telt iedere handeling’. Verder wordt de kans op diefstal door eigen personeel verkleind, omdat er geen grote hoeveelheden cash aanwezig zijn.

Reageer op dit artikel