nieuws

Puur breekt internationaal door

Catering

De Nederlandse foodformule Puur, in 2008 door Eurest geïntroduceerd, is ook internationaal een succes. In de VS, Finland, Ierland, Duitsland, Denemarken en Zwitserland is de formule overgenomen.

Puur breekt internationaal door

Puur biedt bedrijfsrestaurants kwalitatief hoogstaand eten met pure ingrediënten die ter plekke worden bereid. ‘De kracht van Puur is dat ingespeeld wordt op de steeds veranderende behoefden van gasten’, meldt Eurest.

De formule Puur staat voor lekker, gezond en verantwoord eten. Steeds meer mensen zien in dat dit positieve effecten heeft op welzijn en productiviteit van medewerkers. Puur biedt een ruime selectie exclusief ontwikkelde specialiteiten.

Eurest laat weten dat de focus in de bedrijfscatering vaak ligt op het terugbrengen van kosten, terwijl dit niet ten koste van de tevredenheid van de medewerkers mag gaan. Goede kwaliteit tegen een goede prijs is belangrijk. Bij Puur is dat het geval, aldus de cateraar. ‘Het assortiment verrast elke dag. Door de verse producten, het ruime aanbod, maar zeker ook door de dagelijkse variatie die aanlokkelijk wordt gepresenteerd.’

Reageer op dit artikel