nieuws

Rai Catering: 2006 beste jaar ooit

Catering

Rai Catering heeft het beste jaar ooit gedraaid. De omzet van de horecatak van het Amsterdamse beurs- en evenementencomplex bereikte vorig jaar een mijlpaal. De Horecava is daarvoor toch niet de grote trekker.

Rai Catering: 2006 beste jaar ooit

De omzet over het hele jaar 2006 bedroeg 18 miljoen euro. Dat zegt Martin van Nierop, directeur Rai Catering (foto), in het blad Proost. Van de Horecava moet hij het echter niet hebben, zo geeft hij aan. ‘Veel exposanten voorzien dan namelijk in hun eigen catering’. De horecabeurs is het enige evenement in de Rai waar dat is toegestaan. ‘Wat wel goed loopt tijdens de Horecava, vooral als de grote brouwers ontbreken, zijn ons vernieuwde bruin café Amsterdam en restaurant First Floor’, aldus Van Nierop.

Nieuwe concepten
Rai Catering ontwikkelt nieuwe concepten. Op de Miljonairsfair was er café met automatiek met daarin geen frikandellen en bamiballen, maar sushi en garnalenkroketjes. Op de Huishoudbeurs wordt het cateringconcept Glitter & Glamourplein onthuld. Hierin een luxe champagne- en wijnbar. En samen met Heineken wordt over enkele maanden een hip beurscafé geopend.

Lees hier meer over de Horecava.

Reageer op dit artikel