nieuws

Ramon Beuk komt met ‘catering op maat

Catering

Tv-kok Ramon Beuk is Food Emotions gestart. Hij gaat catering op maat leveren met kwaliteit, passie en entertainment als sleutelwoorden.

Ramon Beuk komt met ‘catering op maat

Food Emotions is een food-platform voor de echte foodgek, zo staat te lezen in het persbericht van Beuk. Food Emotions bedient iedereen van catering op maat en werkt met een mobiele keuken waar de beste chef-koks live koken op een podium.

Beuk stelt dat bij Food Emotions eten, drinken en koken op verrassende wijze worden gecombineerd en gepresenteerd. Zonder de beperking van tijd en ruimte, dus op elke gewenste locatie in het land.

Beuk over zijn nieuwe bedrijf: ‘Al sinds mijn jeugdjaren vond ik het prachtig om te zien hoe mensen op eten reageren en ermee omgaan. De gezelligheid en blijk van waardering die spijzen met zich meebrengen, blijven me inspireren’.

‘Juist daarom kan ik het moeilijk verkroppen dat veel koks in restaurants zijn weggestopt. Aan het zich ontnomen. De totaalbeleving is dan in één klap weg. Koks kunnen veel meer naar de voorgrond, zodat eerlijkheid, transparantie en de nodige subtiele entertainment een feit worden. Dat is koken en eten waar ik al jaren in geloof’, aldus Beuk.

Reageer op dit artikel