nieuws

Razendsnel de uitslag in mailbox

Catering

Op de avond van de uitreiking van de Misset Catering Awards wordt een extra nieuwsbrief verstuurd. Zo zijn de volgers van de Awards (en thuisblijvers) supersnel op de hoogte. Bijna net zo snel als de winnaars zelf.

Razendsnel de uitslag in mailbox

Op donderdagavond 8 november wordt de nieuwsbrief direct na de bekendmaking verstuurd. Dit zal zo rond 22.00 uur zijn. In de nieuwsbrief worden de winnaars bekend gemaakt en uiteraard alle andere highlights van de avondprogrammering. De samenstelling wordt verzorgd door de redactie van het blad Misset Catering en de ‘online’ collega’s.

‘The day after’ volgt de reguliere nieuwsbrief. Al zal deze volledig in het teken staan van de uitreiking van de prestigieuze prijzen. De reacties van winnaars (en verliezers), veel foto’s en opmerkelijk nieuws over de feestelijk avond in Wageningen worden in deze ‘newsletter’ verwerkt. Klik hier voor een (gratis) abonnement op de Misset Catering nieuwsbrief

Reageer op dit artikel