nieuws

Rijnierse: ‘Zet catering-medewerker in het zonnetje

Catering

Donderdag 19 november wordt voor de zesde keer de Nationale Dag van de Cateringmedewerker gehouden. Branchevereniging Veneca roept Nederland op om cateringmedewerkers in het zonnetje te zetten. Volgens de Veneca leveren zij dagelijks ‘een topprestatie’.

Rijnierse: ‘Zet catering-medewerker in het zonnetje

De Nationale Dag voor de Cateringmedewerker wordt dit jaar in afgeslankte vorm gevierd. Een selecte groep medewerkers gaan onder meer niet meer luxe lunchen met een Bekende Nederlander. Natuurlijk wil branchevereniging Veneca de cateringmedewerkers wel in het zonnetje zetten. Daartoe roept Veneca-voorzitter Hans Rijnierse heel Nederland op.

Duurzaam

Met reden, want ‘maar liefst 17.000 cateringmedewerkers in Nederland zetten zich iedere dag in om hun gasten een goede maaltijd voor te schotelen. Om deze dagelijkse topprestatie bij iedereen onder de aandacht te brengen organiseren wij deze dag’, aldus Veneca.

Rijnierse: ‘Veneca vraagt aan consumenten en opdrachtgevers om de cateringmedewerker volop in het zonnetje te zetten. Zij kunnen tenslotte dagelijks genieten van de gastvrijheid en professionele toewijding van de cateringmedewerkers in bijvoorbeeld bedrijfsrestaurants, ziekenhuizen en scholen. En kunnen erop rekenen dat hun maaltijd duurzaam, gezond én lekker is’.

Waardering

De toenemende verduurzaming van de twee miljoen maaltijden die de cateraars iedere dag bereiden schrijft Rijnierse ook mede toe aan de cateringmedewerkers. ‘Onze branche heeft zich gecommitteerd aan de stimulering van het gebruik van gezonde en duurzame producten. Een belofte die de cateringmedewerkers dagelijks waarmaken. Daarom vindt Veneca het erg belangrijk dat zij de waardering krijgen die hen toekomt.’

Meer Veneca nieuws:

Reageer op dit artikel