nieuws

Roomservice in Groene Hart Ziekenhuis

Catering

De service voor patiënten en bezoekers van het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda is opnieuw uitgebreid. Het GHZ introduceert ‘roomservice’ aan bed en presenteert via een scherm in de centrale hal de actuele vertrektijden van de treinen op station Gouda.

Roomservice in Groene Hart Ziekenhuis

De patiënten kunnen nu gebruik maken van ‘roomservice’. Via een menukaartje naast hun bed tussendoortjes of drankjes bestellen die aan bed worden gebracht. De patiënt kan aan bed met pin-of chippas, of contant betalen. Het gaat voorlopig om een proef op vier afdelingen. Het GHZ is het eerste ziekenhuis in de regio dat roomservice aanbiedt. Op het menuk staat onder andere: vers fruit, soep, tosti, gebak, ijs, vers sap en diverse frisdranken.

Een andere service dat het Groene Hart Ziekenhuis vanaf vandaag aanbiedt, is een scherm waarop de actuele vertrektijden van de treinen vanaf station Gouda te zien zijn. Met de ‘treinservice’ is het GHZ naar eigen zeggen uniek in Nederland. In de centrale hal op de Bleulandlocatie hangt een scherm, waarop bezoekers en personeel kunnen zien hoe laat hun trein vertrekt en of hun trein vertraging heeft. De gegevens op het scherm over de treintijden zijn gekoppeld aan de schermen die ook op station Gouda hangen.

Met deze twee nieuwe services breidt het GHZ haar gastvrijheid verder uit. Gastvrijheid is een speerpunt voor het Groene Hart Ziekenhuis. Het laatste jaar heeft het ziekenhuis al diverse services ontwikkeld, zoals gastvrouwen en -heren, een gratis GHZ-pendel van en naar de parkeergarage, het comfortpakket, Zaterdag Lekker Anders etc.

Reageer op dit artikel