nieuws

Ruimer aanbod op beurs Facilitair

Catering

Een nog ruimer aanbod van facilitaire producten en diensten dan in januari 2006. Dat treffen bezoekers van vakbeurs Facilitair, editie 200, aan. Deze wordt medio januari gehouden in de Bossche Brabanthallen.

Ruimer aanbod op beurs Facilitair

Met een beursvloer die al in september de grootte van editie 2006 passeerde, belooft editie 2007 een groot succes te worden. Op 17, 18 en 19 januari 2007 is de vakbeurs geopend in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Net als andere jaren kunnen facilitair verantwoordelijken er ook terecht voor symposia, workshops, themapresentaties en relevante media. Facilitair verantwoordelijken houden zich met de meest uiteenlopende zaken bezig. Zo breed als hun takenpakket is, zo breed is ook het aanbod van onderwerpen waarover zij meer informatie kunnen krijgen op vakbeurs Facilitair. Van catering tot bewegwijzering en van audiovisuele middelen tot sleutelbeheersystemen.

Presentatie 350 bedrijven

Beursmanager Esther Kunstt: ‘Gezien de huidige groei verwacht ik zeker dat zich in januari zo’n 350 bedrijven presenteren op Facilitair. Op www.facilitair.net kunnen belangstellenden terecht voor een actuele lijst van deelnemende bedrijven. Zorg, bedrijfsleven, overheid en onderwijs, in welke sector een facilitair verantwoordelijke ook werkzaam is, een bezoek aan de vakbeurs zal zeker de moeite waard zijn.’ ZorgFacilitair, BedrijfFacilitair, OverheidFacilitair en OnderwijsFacilitair maken dan ook deel uit van de vakbeurs Facilitair.

Symposia en workshops

‘Een bezoek wordt extra waardevol door deel te nemen aan een workshop en/of een symposium’, vervolgt Kunstt. Op het programma staan onder meer innovatie van facilitaire logistiek, een effectieve werkomgeving, PPS, verhuismanagement en gebouwbeheer staan op de planning. Konden belangstellenden vorig jaar alleen overdag op de beursvloer terecht, dit jaar is er ook een avondopenstelling. Op woensdag en vrijdag is de beurs geopend van 10.00 tot 17.00 uur, op donderdag van 10.00 tot 21.00 uur. Tegelijkertijd met vakbeurs Facilitair vindt de vakbeurs Gebouw plaats. Bezoekers van Facilitair hebben ook kosteloos toegang tot deze vakbeurs waarop gebouwbeheer centraal staat.

Voorregistreren

Belangstellenden kunnen Facilitair kosteloos bezoeken. Willen zij zonder wachttijd toegang hebben tot de beursvloer, dan doen zij er goed aan zich voor te registeren. De organisatie verwacht een zeer grote opkomst en voorgeregistreerden krijgen hun toegangsbadge toegestuurd waardoor zij bij aankomst niet in de rij hoeven aan te sluiten. Voorregistreren is mogelijk op www.facilitair.net.

Reageer op dit artikel