nieuws

Run op zwarte koks

Catering

Een zwarte kok inhuren voor thuis is de nieuwste trend in Amsterdam. Vooral blanke vrouwen maken hier gebruik van. Entertainmentbedrijf Black Pack, een initiatief van de zwarte man Bryan Oudhof, speelt er slim op in.

Run op zwarte koks

Antidiscriminatie bewegingen spreken schande van deze ontwikkeling.

‘In de feestbranche was vorig jaar een grote behoefte aan zwarte masseurs. Ik wilde echter meer aanbieden’, zegt de Surinaamse Nederlander Bryan Oudhof. Na een succesvolle test in een discotheek met zwarte masseurs en een donkere salsa- en paaldansleraar zette hij een website op.

Aanbod

Sindsdien loopt het storm en is het ‘aanbod’ uitgebreid met koks, djembéleraren en strippers. Allen met een donkere huidskleur. De website vermeld geen prijzen van de koks. Deze zijn afhankelijk van de gekozen menu’s.

Reageer op dit artikel