nieuws

SAB Catering komt met nieuw concept

Catering

SAB Catering lanceert volgend jaar een nieuw cateringconcept. Het gaat om een belevingsconcept, laat commercieel manager Bianca Wester van SAB tijdens het eerste nationale cateringcongres in Wageningen.

SAB Catering komt met nieuw concept

Wester liet tijdens een panelgesprek ontvallen dat SAB Catering werkt aan een nieuw concept. Na afloop lichtte ze de plannen toe.

‘Het gaat om een belevingsconcept gebaseerd op de gast zelf actief laten zijn. We willen werken met zo min mogelijk verpakkingen, verse sappen en producten gepresenteerd op crushed ice.’

In januari maakt SAB de naam van het nieuwe concept bekend. Momenteel loopt er een proef bij een reclamebureau in Amsterdam. ‘Door de pilot kunnen we het concept nog wat aanscherpen. We willen starten met locaties voor vijftig tot 150 lunchgasten. Er lopen allerlei gesprekken over nieuwe lokaties’, aldus Wester.

Bianca Wester was één van de drie panelleden tijdens een interactieve discussie over trends en ontwikkelingen in de cateringbranche. De andere twee leden waren Hans van der Linde (directeur Van der Linde Party Productions) en consultant en trendwatcher Ronald Huiskamp.

Reageer op dit artikel