nieuws

SAB Catering scoort grote contracten

Catering

SAB Catering heeft in krote tijd enkele grote contracten weten binnen te halen. De cateraar uit Zwanenburg mag het eten en drinken gaan verzorgen op alle locaties van de Sociale Verzekeringsbank. Ook de politie Gooi- en Vechtstreek is als klant gecontracteerd.

SAB Catering scoort grote contracten

SAB Catering tekent een driejarig contract en start vanaf 3 december met de verzorging van de restauratieve diensten op 11 locaties van de Sociale Verzekeringsbank. Die zijn gelegen in Amstelveen, Amsterdam Z.O., Zaanstad, Utrecht, Roermond, Nijmegen, Rotterdam, Deventer, Groningen, Leiden en Breda. In totaal zijn circa 30 personen werkzaam in de catering op deze 11 locaties. Zes andere cateraars waren in de race voor deze opdrachtgever. SAB neemt de cateringdiensten over van Eurest.

Per 1 januari 2008 mag SAB ook de catering verzorgen bij de Politie Gooi- en Vechtstreek. Het gaat om locaties in Hilversum, Huizen, Loosdrecht, Naarden en Weesp. SAB neemt de cateringdiensten op deze locaties over van Avenance.

Reageer op dit artikel