nieuws

SAB Catering start in Bovenkarspel vijfde IJgenweis

Catering

Het horecaconcept IJgenweis van SAB Catering, waarin maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijke rol speelt, breidt zich steeds verder uit. Het Recreatieschap Westfriesland gaat ermee van start in het Streekbos Paviljoen in Bovenkarspel

SAB Catering start in Bovenkarspel vijfde IJgenweis

De zoektocht naar een uitbater voor het Streekbos Paviljoen is ten einde nu op 24 februari 2011 de huurovereenkomst met SAB Catering wordt getekend. De ondertekening vindt plaats in het paviljoen. Eind april opent IJgenweis de deuren van het restaurant, dat ook ’s avonds geopend zal zijn.

SAB Catering was een van de inschrijvers op de aanbesteding van de horeca-exploitatie die geruime tijd heeft geduurd. Het horecaconcept IJgenweis staat voor het verzorgen van horecavoorzieningen ‘anders dan anders’ en op een ‘eigen wijze’.

Het gaat hierbij om volledig ondernemerschap gericht op maatschappelijk verantwoord ondernemen en het gebruik van biologische- en streekproducten. Restaurant IJgenweis in Bovenkarspel is voor SAB de vijfde IJgenweis locatie.

Het maatschappelijk verantwoord ondernemen sluit goed aan op de visie en werkwijze van het Recreatieschap Westfriesland. De medewerkers van restaurant IJgenweis zijn bewoners uit de regio die hun eigen cultuur en accenten meebrengen. Er wordt bovendien samengewerkt met verschillende sociale werkplaatsen. Bij SAB heeft echt iedereen een kans.

Reageer op dit artikel