nieuws

SAB Catering steunt strijd tegen borstkanker

Catering

SAB Catering komt in de tweede helft van oktober met een speciale productactie voor Stichting Pink Ribbon die geld inzamelt ten behoeve van de strijd tegen borstkanker. In alle bedrijfsrestaurants van SAB in Nederland zijn gevulde lunchtasjes te koop, genaamd ‘Pink Lunch Bag’. Van de opbrengst gaat de helft naar Stichting Pink Ribbon.

SAB Catering steunt strijd tegen borstkanker

Joke van Breugel, hoofd inkoop van SAB en initiatiefneemster van deze productactie: ‘Onze keuze om Pink Ribbon te steunen, is ingeven door de schrikbarende cijfers. Eén op de acht vrouwen krijgt borstkanker en daarbij, sluit de doelgroep ‘vrouwen’ goed aan bij SAB Catering. Het aantal medewerkers in de bedrijfscatering bij SAB bestaat voor 90% uit vrouwen.’

SAB hoopt na afloop van deze productactie, onder ruim 25.000 lunchgasten, een aanzienlijke donatie te kunnen doen aan Pink Ribbon en de stichting hiermee te helpen in hun strijd tegen borstkanker.

De knalroze Pink Lunch Bag is exclusief voor SAB gemaakt. De tas is gevuld met een bruine bol met biologische kaas, een sandwich met roze kokosbrood, een Hollandse appel, een beker biologische drinkyoghurt en een koek met roze fondant voor ’s middags bij de thee.

Reageer op dit artikel