nieuws

SAB Catering verzorgt lunch voor 375 stemlokalen

Catering

Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart worden maar liefst 375 stemlokalen van een lunch voorzien door SAB Catering. Daarvoor zet de contractcateraar haar broodjesformule Delicious Delivery in. ‘Gemeenten leggen deze service in toenemende mate bij een professional neer.

SAB Catering verzorgt lunch voor 375 stemlokalen

DeliciousDelivery heeft al vele opdrachten binnen van grote en kleine gemeenten voor het verzorgen van lunchpakketten tijdens de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 3 maart a.s. De teller staat nu op 375 stemlokalen. In onder meer de gemeenten Den Haag, Huizen, Hilversum en Vlaardingen.

De online broodjesformule verzorgt ongeveer 8.000 verschillende broodjes voor de vele medewerkers en vrijwilligers in de stemlokalen. Hiermee ontzorgt SAB de organisatoren bij deze gemeenteraadsverkiezingen voor wat betreft de bereiding en de logistiek van de lunchpakketten.

Flexibel

DeliciousDelivery is sinds 2008 operationeel en heeft een landelijke dekking. Er wordt gewerkt met regionale partners verspreid over het hele land. In 2009 tijdens de Europese verkiezingen was DeliciousDelivery ook al actief en de verwachting is dat hierin een stijgende lijn zit.

Kees Koch, manager DeliciousDelivery: ‘Ons assortiment is breed en door de flexibele dienstverlening en bezorging zie je dat gemeenten in toenemende mate kiezen om deze service bij een professionele organisatie neer te leggen’.

Zie ook: Delicious Delivery: ‘de Google van de broodjes’

Meer SAB Catering:

Reageer op dit artikel