nieuws

SAB catert dj’s van 538 voor het goede doel

Catering

Een bijzondere opdracht. SAB Catering is door Radio 538 benaderd om de lunches te verzorgen voor de 538 actie voor War Child. Tijdens de actieweek ‘538 voor War Child’ van 25 maart tot en met 1 april trekt het radiostation een week lang met twee studiotrucks langs 27 plaatsen in Nederland. Het is de bedoeling om geld in te zamelen.

SAB catert dj’s van 538 voor het goede doel

Radio 538 verzoekt de cateraar om dagelijks op twee verschillende locaties in het land voor een crew van 70 personen lunches te verzorgen. Gaan de cateraar dat ook doen? Hans van Heel, algemeen directeur van SAB reageert positief. ‘Uiteraard verzorgt en bezorgt SAB graag de lunches voor de dj’s van 538, maar dan natuurlijk wel als sponsoring voor War Child.’

SAB Catering wil graag aan het goede doel meewerken. ‘Ook zullen wij onze locaties in het land oproepen mee te doen met deze sympathieke actie’, aldus Hans van Heel

Reageer op dit artikel