nieuws

SAB én haar lunchgasten sponsoren Opkikker

Catering

Langdurig zieke kinderen en hun gezinnen verwennen met een programma vol entertainment. Dat is het werk van de stichting Opkikker. Die wordt niet alleen gesteund door SAB Catering, maar ook door haar lunchers in de bedrijfsrestaurants van SAB.

SAB én haar lunchgasten sponsoren Opkikker

Bovendien hielpen elf vrijwilligers van SAB onlangs mee aan de Super Opkikkerdag van de stichting Opkikker. Op die dag zijn vijftig gezinnen met een langdurig ziek kind een dag lang verwend met een leuk verrassingsprogramma.

Onder de vrijwilligers van het hoofdkantoor van SAB waren ook drie leden van het managementteam waaronder directeur Hans van Heel: ‘Meehelpen op een Super Opkikkerdag waar langdurig zieke kinderen én hun familie even een dag lang de ziekte kunnen vergeten, is best zwaar, maar fantastisch om te doen en de vrolijke gezichten van de kinderen te zien.’

Lunchgasten

SAB werkt al geruime tijd samen met de stichting. Aan deze Super Opkikkerdag heeft SAB een geldbedrag van vijf duizend euro gesponsord. In de bedrijfsrestaurants van SAB staan regelmatig zogeheten opkikkerdozen met een inzamelingsoproep voor oude mobiele telefoons om de Opkikkerdagen te realiseren.

Door de hoofdsponsor van de stichting Opkikker wordt voor ieder ingeleverd mobieltje € 3,50 euro gegeven. SAB vult dit voor de ingeleverde mobieltjes uit de eigen bedrijfsrestaurants aan tot een bedrag van vijf euro. ‘Zo sponsort SAB samen mét de vele lunchgasten de stichting. ‘En daar kikkert iedereen van op.’

Meer SAB Catering:

Reageer op dit artikel