nieuws

SAB wint Alfabetiseringsprijs

Catering

SAB Catering heeft de Nationale Alfabetiseringsprijs 2008 in de categorie ‘Lezen en schrijven op de werkvloer’ in de wacht gesleept. De cateraar maakt zich al jaren sterk om het taboe rond laaggeletterdheid te doorbreken.

SAB wint Alfabetiseringsprijs

Maandag 8 september op Wereldalfabetiseringsdag kreeg SAB Catering uit handen van staatssecretaris Maria van Bijsterveldt van Onderwijs een cheque van zevenduizend euro. Prinses Laurentien, voorzitter van Stichting Lezen & Schrijven, was hierbij aanwezig of de vijf winnaars persoonlijk te feliciteren.

Directeur Hans van Heel van SAB is vereerd met de prijs. ‘Met de nominatie waren we al zeer vereerd, maar nu met deze cheque kunnen wij als bedrijfscateraar weer veel nieuwe initiatieven ontplooien en uitvoeren. Binnen SAB is laaggeletterdheid al jaren geen taboe meer. Het bespreekbaar maken in de volledige cateringbranche wordt onze uitdaging’.

Reageer op dit artikel